Personal Training

personal trainer geeft les

Bij Personal Training train jij 1-op-1 met Christel.
Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw doelen en kijken we hoe wij jou hier het beste in kunnen begeleiden. Op maat gemaakte adviezen en persoonlijke voorkeuren staan centraal in deze vorm van begeleiding.
Dit is ook terug te zien in de trainingen. We houden namelijk zo veel mogelijk rekening met jouw sportvoorkeuren tijdens het maken van jouw training. Houd je niet van hardlopen maar wel van fietsen? Of train je met lekker weer het liefst buiten? Geen probleem! Twinpact houdt rekening met al jouw wensen. De trainingen zullen worden gegeven bij Basic-Fit Kudelstaart.

Wij streven naar het beste resultaat. Om dit te bereiken is niet alleen lichaamsbeweging nodig. Het juiste eetpatroon speelt ook een essentiële rol in de weg naar jouw top. Twinpact biedt naast Personal Training ook de mogelijkheid tot leefstijlcoaching.  Sluit je naast Personal Training ook leefstijlcoaching pakket af?  Dan ontvang je maar liefst 25% korting op alle PT tarieven!
Voor meer informatie over leefstijlcoaching kijk je op deze website.

Duo training

Vind jij in je eentje sporten maar saai? Of vind je Personal Training net iets te duur? Denk dan eens aan DUO training.
Zo kan je samen met je vriend(in) sporten en betalen jullie allebei de helft!  Wij rekenen namelijk geen meerprijs als je met ze tweeën komt! Wij zorgen ervoor dat jullie allebei op je eigen niveau kunnen werken.
De trainingen zullen worden gegeven bij Basic-Fit Kudelstaart. Kijk voor de tarieven in de menubalk ‘Tarieven’.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@twin-pact.com of bel 06 – 83 98 65 63